Pardo 38

De Pardo 38 is geliefd bij de sportieve schipper die op zoek is naar een wat compacter, maar uiterst wendbaar jacht. Hij is in ieder opzicht perfect ingericht voor een dag vermaak en ontspanning op het water.

38

Model

Deze 12 meter lange walk-around is een echte eye-catcher die qua comfort en luxe zeker niet onderdoet voor grotere modellen. Op- en afstappen is zowel vanaf de kade als vanuit het water heel eenvoudig met het open zwemplatform. Voor de aandrijving kunt u kiezen tussen buitenboordmotoren of sterndrives. Het hele dek is afgewerkt met flexy teak; een hoogwaardige kunststof dat wel die luxe teak-uitstraling heeft maar een stuk eenvoudiger te onderhouden is.

Dek en interieur

De Pardo 38 is bij uitstek het jacht voor een dag- of weekendverblijf. Aan de voorzijde vindt u een zonnebed geschikt voor twee personen en op het achterdek nog eens zitplaatsen voor zes personen. De tafel en stoelen zijn allemaal naar behoefte multifunctioneel in te richten. U kunt er zelfs voor kiezen de tafel elektrisch te laten zakken en in te richten als extra zonnebedden. Natuurlijk is er ook nagedacht over uw mogelijke culinaire wensen. In de buitenkeuken vindt u een ruime koelkast, een kookplaat en optioneel een ijsmaker. Desgewenst kunt u onder de stoelen nog twee extra koellades laten inbouwen.

 

Heeft u even genoeg zon gehad? Dan schuift u eenvoudig het elektrische zonnescherm uit vanaf de lichtgewicht carbon T-top. Deze beschermt ook de schipper die comfortabel uitzicht heeft over de zee vanuit de technisch hoogwaardig ingerichte stuurcabine.

 

Zodra u benedendeks komt, valt direct de slimme inrichting van de twee slaaphutten op. De masterbedroom bevat een queensize bed. Achter de badkamer vindt u de tweede slaaphut met twee extra bedden. Tussen de bedden is een handige loopruimte ingebouwd op stahoogte. U en uw gasten zullen optimaal genieten van de kwaliteit en het oog voor details die Pardo ook aan dit model weer heeft meegegeven.

Highlights

Luxury and quality in every detail. A spacious and practical interior. Sporty performance and easy to navigate.

Exterior

Interior

Specificaties

Model

Pardo 38

Project

Zuccheri Yacht Design

Design

Zuccheri Yacht Design & Cantiere Del Pardo

Builder

Cantiere del Pardo

Engines

– 2x Volvo V6-280 CV (std)

– 2x Volvo D4-300 CV Diesel (opt)

– 2x Volvo D6-380 CV Diesel (opt)

– 2x Volvo D6-440 CV Diesel (opt)

– 2x Mercury Verado 300 CV (opt)

– 2x Mercury Verado 350 CV (opt)

– 3x Mercury Verado 300 CV (opt)

Hull length

10,95 m

Overall length

11,90 m

Max beam

3,60 m

Displacement

7 t (approx)

Draft

0,90 m

Max capacity

12B / 16C

Fuel tanks capacity

1000 L

Water tank capacity

180 L

CE Category

B