Full-service vrijheid

Als u op zoek bent naar een manier om volledig te genieten van het luxe leven op een jacht zonder de verantwoordelijkheid van eigendom, dan is onze charter service precies wat u nodig heeft.

Ervaar luxe zonder verplichting

Niet iedereen wil zich bezighouden met de verantwoordelijkheden die horen bij het bezitten van een jacht. Maar af en toe wilt u wel genieten van het gevoel van vrijheid en avontuur dat het leven op een jacht met zich meebrengt. Met onze charter service krijgt u het complete pakket: een high-end luxe jacht en alle service die u zich kunt voorstellen. Orange Yachting ontzorgt u voor 100%. Wij zullen zonder aarzelen aan al uw wensen voldoen. Laat ons weten welke boot u wilt huren en waar en wanneer u aan boord wilt. Laat de rest maar aan ons over.

Service van hoge kwaliteit

Een deel van het genot is de wetenschap dat voor elk detail wordt gezorgd. Vertrouw op ons om volledig aan uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om het vullen van de koelkast aan boord met al uw favoriete delicatessen, het bereiden van een 5-gangen diner of het organiseren van een avontuurlijke wateractiviteit voor u en uw gasten. Uiteraard hoeft u zich geen zorgen te maken over de schoonmaak of welk onderhoud dan ook. Leun achterover, ontspan en geniet van uw reis.

Interesse in de chartermogelijkheden?

Laten we contact hebben