Pardo 50

Ruimte en bewegingsvrijheid zijn kenmerkend voor dit prachtige jacht. Hoewel de uitstraling op het eerste gezicht robuust en minimalistisch is, ervaart u aan boord de verfijning die Cantiere del Pardo heeft meegeven aan elk detail van dit indrukwekkende jacht.

Model

Met de Volvo Penta IPS D8 motor haalt u op open zee eenvoudig 35 knopen zonder verlies van stabiliteit. Deze boot biedt hierdoor een sportieve, maar veilige ervaring voor u en uw gasten.

Met het IPS-aandrijfsysteem en de handzame joystick op het dashboard kunt u in een handomdraai aanleggen en afmeren.

Dek en interieur

Wie aan boord stapt van de Pardo 50 ervaart direct een gevoel van thuiskomen. Vanaf het hydraulische platform aan de achtersteven kunt u direct plaatsnemen op één van de drie brede en comfortabele zonnebedden. Hieronder vindt u een bijzonder ruime tendergarage en opslag waar u met gemak een tender van 3 meter én diverse scheepsbenodigdheden kunt bergen. Even verderop kunt u plaatsnemen op de u-vormige bank voor 6 personen rond de dinertafel. Uiteraard is deze ook in te klappen en te verlagen om u nog meer bewegingsvrijheid te geven.

 

Via de ruime buitenkeuken met koelkast, ijsmaker, kookplaat, ruime wasbak en meer dan genoeg opbergruimte, komt u bij de stuurcabine. Deze is volledig overdekt door de extra brede lichtgewicht carbon T-top met drie getinte ramen van getemperd glas. Zo wordt er veel licht doorgelaten, maar is de schipper wel volledig beschermt tegen de zon. Op het voordek vindt u nog eens twee extra zonnebedden en comfortabele zitjes met een weergaloos uitzicht op de einder.

 

Ook benedendeks is er een zee van ruimte voor u en uw gasten. De master bedroom met een queensize bed en meerdere inbouwkasten. Een badkamer met separate douche en daarnaast een extra badkamer die zowel vanaf de corridor als vanuit de tweede slaaphut bereikbaar is. Optioneel is dit model uit te breiden met een derde slaapruimte voor 1 persoon of als extra opslagruimte.

Highlights

High-end Italian craftsmanship focused on refinement and comfort. Striking design with black carbon T-top and Silvertex upholstery. Fully equipped for long-distance sea voyages.

Exterior

Interior

Specificaties

Model

Pardo 50

Project

Zuccheri Yacht Design

Design

Zuccheri Yacht Design & Cantiere Del Pardo

Builder

Cantiere Del Pardo

Engines

– 2x Volvo IPS600 (std)

– 2x Volvo IPS700 (opt)

– 2x Volvo IPS800 (opt)

Hull length

14,95 m

Overall length

16,25 m

Max beam

4,96 meter

Displacement

14,9 T

Draft

1,23 m

Max capacity

12A / 16B / 20C

Fuel tank capacity

2000 L

Water tank capacity

450 L

CE Category

A