Pardo 43

Comfortabel, luxueus, modern en praktisch. Het vakmanschap dat in ieder detail van dit ontwerp te vinden is, biedt een unieke ervaring aan elke levensgenieter.

Model

De Pardo 43 is bijna 13 meter lang en met toevoeging van het externe achterdek zelfs 14 meter. Dit hydraulische platform zorgt ervoor dat u gemakkelijk in en uit het water kunt komen. Handig bij het zwemmen of voor het omhoog en omlaag brengen van uw tender of waterscooter. Hoewel het jacht door zijn krachtige Volvo Penta IPS-motoren en scherpe V-vormige romp een flinke snelheid tot 38 knopen kan bereiken, zorgen de interceptors ervoor dat de boot stabiel blijft op elke snelheid en ieder wateroppervlak.

Dek en interieur

Het is duidelijk dat in dit ontwerp goed is nagedacht over de verschillende behoeften die u en uw gasten mogelijk hebben tijdens een dag op het water. Zo zijn de ligbedden op het achterdek van de Pardo 43 multifunctioneel en kunnen in een handomdraai worden aangepast om aan te sluiten op elke situatie: zonnebaden, zwemmen, dineren en sightseeing. Onder deze ligbedden is een grote bergruimte. Deze biedt genoeg ruimte om al uw lijnen, stootwillen en andere materialen op te bergen of zelfs voor een seabob, surfboards of een opblaasbare tender.

 

Verder vindt u op het dek een compacte, maar volledig uitgeruste buitenkeuken, extra ligbedden op het voordek en natuurlijk de stuurcabine met een windscherm van getemperd glas voor extra helder zicht. De stuurcabine heeft drie comfortabele stoelen met lederen bekleding en is overdekt met een carbon T-top.

 

Ook in de salon is overduidelijk veel aandacht besteed aan uw comfort. U vindt hier een ruime master bedroom, een gastenruimte met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met toilet, douche en wasbak. Opvallend is de grote hoeveelheid kast- en bergruimte die onopvallend is verwerkt in de lambrisering, maar toch altijd binnen handbereik is. Ieder detail in de afwerking is luxueus en weldoordacht.

Highlights

Body: Walk-around deck.  Hydraulic platform. Spacious sundecks and garage. Fully equipped kitchen. Luxurious interior with wood veneer and comfortable leather seats.

Exterior

Interior

Specificaties

Model

Pardo 43

Project

Zuccheri Yacht Design

Design

Zuccheri Yacht Design & Cantiere Del Pardo

Builder

Cantier del Pardo

Orange Yachting

Engines

– 2x Volvo IPS500 (std)

– 2x Volvo IPS600 (opt)

– 2x Volvo IPS650 (opt)

Hull Length

12,80 m

Overall length

14 m

Max beam

4,20 m

Displacement

9,87 t

Draft

1,05 m

Max capacity

12B / 16C

Fuel tank capacity

1200 L

Water tank capacity

300 L

CE Category

B