Officiële dealer

Awake boards

Awake

State of the art design

Wie had gedacht dat surfen zonder golven zo leuk kon zijn? En je hoeft niet eens een topsporter te zijn om de boards van Awake te kunnen gebruiken. De RÄVIK is een elektrisch premium surfboard die opwinding en plezier belichaamt waarmee je een ongekende ervaring op het water ervaart. Bovendien was het strakke zwart-witte design afgelopen jaar goed voor twee prestigieuze awards (Red Dot Design 2019 & iF Design 2019). Van meren tot open zeeën, vijvers en rivieren. Surfen ging nog nooit zo soepel.

High end performance

Met RÄVIK’s draadloze gashendel voer je nauwkeurige controle uit waardoor je veel bewegingsvrijheid ervaart. Het bedrijf werkte onder andere samen met Rolls-Royce door de boards op de proef te stellen in een watertesttunnel met een cutting edge gebruiksgemak als resultaat. De hydrodynamica van het board maakt het mogelijk om de RÄVIK plat op de buik, op de knieën of staand te gebruiken. Geschikt voor adrenalinejunkies, maar ook voor vrienden en familie dus.

Gebruiksvriendelijk

Er zijn vier verschillende instellingen: Kids, Eco, Sport en Extreme, die eenvoudig via een app kunnen worden ingesteld. Op die manier kun je ongeacht ervaring, leeftijd of conditie gebruikmaken van het surfboard.


RÄVIK S

Harder, better, faster, stronger

Het eerste surfboard kwam uit in 2018 en Awake presenteert nu zijn grotere broer met de vernieuwde RÄVIK S. De romp van koolstofvezel heeft een nóg meer gestroomlijnde staart, soepelere randen en heeft een 30 procent lager drijfvermogen waardoor dit board beter door het water beweegt. De RÄVIK S haalt een topsnelheid van 56 km/u en heeft 15 pk vermogen waarmee je van 0 tot 50 km/u gaat in slecht 4 seconden. Het board weegt 35kg, inclusief verwisselbare accu waarmee je tot 45 minuten kunt boarden.

CEO Daniel Arronsson: “De originele Rävik is een geweldig product dat geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een geweldige tijd op het water, ongeacht ervaring. Wat we met de Rävik S doen, is om deze ervaring een meer speelse eigenschap te geven, met een hoger reactievermogen en strakker snijwerk.”

Stabiliteit

Dubbele vinnen houden het board ultrastabiel op rechte stukken zonder de behendigheid op te offeren. Zo snijdt je ook moeiteloos door onrustig water of kleine vijvers. Als je er toch afvalt, stopt het board automatisch. Dat is dan wel weer handig.

Bediening

Je regelt de snelheid via een draadloze gashendel, die daarnaast ook informatie verstrekt over de batterijduur en de snelheid. Je stuurt het board door simpelweg je lichaamsgewicht te verplaatsen. Gebruikers ervaren het ook als snowboarden op het water. Je kunt gemakkelijk je board even aan de kant leggen.

Over Awake

Awake werd begin 2017 opgericht door drie professionals uit de industrie die vastbesloten waren om het segment van elektrische PWC’s – persoonlijke waterscooters – naar een niveau te tillen die voorheen onbereikbaar leek. Het focuspunt ligt daarbij op kracht, ontwerp, kwaliteit, prestaties en algehele gebruikerservaring.

 

RÄVIK S
Prestaties tot 11 kW
Topsnelheid 56 km/u
Riding time 20 – 45 min (afhankelijk van riding style)
Oplaadtijd accu 80 min
Verwisselbare batterij Ja
Rider modes Kids, Eco, Sport, Extreme
Gewicht 35 kg

Neem contact op.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Download hier de product catalogus

   

  Download

  Download hier de prijslijst

   

  Download