Officiële dealer

Seabob

Bekijk hier de hele video

Seabob

Keuze aan kleuren

Zijn ontwerp fascineert en het concept is uniek. Dat zorgt ervoor dat de Seabob F5  voortdurend in het oog springt. Waar je ook bent, over belangstelling zul je met de nieuwe Seabob geen klagen hebben. Naast alle technische kwaliteiten biedt het vaartuig nog een aantrekkelijke optie. Je kunt namelijk kiezen uit een breed scala aan kleuren. Daarmee geef je de Seabob een geheel eigen uitstraling die past bij je persoonlijke smaak en voorkeur.

Innovatieve techniek

De ‘state of art’ technologie zorgt ervoor, dat de motor op de meest efficiënte wijze het ideale koppel levert. Het is nauwelijks voor te stellen dat al deze innovatieve techniek verscholen zit in de compacte behuizing van de Seabob F5 S. De kracht voor de voortstuwing van de nieuwe Seabob komt uit het optimale gebruik van de energie in de lithium-magnesium accu’s. Deze vormen het belangrijkste element in het voortstuwingsconcept van de F5 S.

Compacte behuizing

De motor bestaat uit een ‘hoog koppel gesynchroniseerde aandrijving’ die wordt gereguleerd door ‘drie fasen management systeem’ dat wordt aangestuurd door een microprocessor.


SEABOB F5

Krachtig, wendbaar en handzaam

Stabiel en technisch hoogwaardig. Degelijk, maar met een moderne uitstraling en eenvoudig te bedienen. In de nieuwe Seabob F5  zijn deze ingrediënten allemaal aanwezig en dat maakt hem tot een uniek vaartuig. Doordat de Seabob zo gemakkelijk is te hanteren en slechts 35 kilo weegt, kun je hem werkelijk overal gebruiken. Nog een voordeel, je hebt er geen vaarbewijs voor nodig. Duiken, varen en vrij bewegen in het water. Dat kan allemaal met de Seabob F5.

Gering gewicht, maar volop kracht

Eenvoudige bediening. Daar wilden we bij de ontwikkeling van de Seabob F5  geen compromis over sluiten. Daarom stonden onze ingenieurs voor een flinke uitdaging: het gewicht van de nieuwe Seabob moest zo gering mogelijk worden. En dat was niet alles, ook moest de behuizing stabiel zijn. Daarmee was het lijstje eisen nog niet compleet, want we wilden een veilige, maar krachtige voortstuwing.

Ongekend plezier

Ben je op zoek naar een opmerkelijk vaartuig waarmee je eigentijdse watersport kunt bedrijven dan is de Seabob F5 S iets voor jou. Anders dan anders, zo kunnen we dit technische hoogstandje het beste omschrijven. En dat is precies wat we wilden toen we de Seabob F5 S ontwikkelden. Het resultaat: ongekende voortstuwing, topkwaliteit en geen belasting voor het milieu. Kortom waterplezier met een bijzondere dimensie.

Eenvoudige bediening met de controlgrips

Start de motor, bepaal je richting en beleef plezier met de Seabob F5 S. We zeiden het al, de bediening is eenvoudig. Je stuurt met twee intelligente ‘controlgrips’ die gebruik maken van de zogenaamde piëzo-technologie*. De aandrijving schakel je eenvoudig in door de trekker naar achteren te bewegen. Druk vervolgens op de groene sensor totdat je de gewenste snelheid hebt behaald. Ingewikkelder is het niet. Snelheid minderen? Net zo simpel. Gewoon de rode sensor ingedrukt houden. En mocht je plotseling moeten stoppen dan laat je eenvoudigweg de trekker los.

Technical details

 

Seabob F5 Seabob F5 S Seabob F5 SR
Prestaties tot 2.5 kW 4.0 kW 4.5 kW
Maximaal vermogen 480 N 680 N 745 N
Snelheid boven water tot
Snelheid onder water tot
14 km/h
13 km/h
20 km/h
18 km/h
22 km/h
20 km/h
Gemiddelde gebruiksduur 50 min 60 min 70 min
Standaard opladen ong.
Snelladen ong.
8 h
1 h 30 min
8 h
1 h 30 min
8 h
1 h 30 min
Duikdiepte tot 40 m 40 m 40 m
Afmeting L x B x H (in mm) 1,152x507x372 1,152x507x372 1,152x507x372
Gewicht 29 kg 34 kg 35 kg
Drijfvermogen in water 14 kg 10 kg 9 kg

Neem contact op voor de SeaBob.

 

    Download hier de prijslijst

     

    Download