Officiële dealer

Gocycle

Bekijk hier de hele video

 

Gocycle

Gocycle: de innovatieve e-bike

Het was de droom van de designer en tevens oprichter van Gocycle, Richard Thorpse, om een e-bike te creëren die elegant, aantrekkelijk en vooral een plezier is om op te rijden. De innovatieve Gocycle maakt als een van de weinige e-bikes ter wereld gebruik van ‘two wheel drive’. Naast achterwielaandrijving wordt ook het voorwiel van de e-bike elektronisch ondersteund tijdens het fietsen. Daarnaast heeft de Gocycle een krachtige micro motor die meer dan twee keer zoveel kracht heeft dan traditionele e-bike motoren.

Veelzijdig en compact

In het design van de Gocycle is goed te zien dat designer Richard Thorpe een sterke band heeft met de autoindustrie. Het frame en de velgen zijn bijvoorbeeld gemaakt van magnesium, waardoor de fiets in totaal maar 16 kilo weegt. De Gocycle is ook erg veelzijdig. Hij heeft geen kabels, versnellingen, tandwielen of olie nodig. Hierdoor kan de Gocycle erg compact opgevouwen en opgeruimd worden. De Gocycle is door zijn vernuftige design de ideale e-bike is op de boot, waar opbergruimte gering is.

De Gocycle past bij u

De Gocycle is zo ontworpen dat hij zich aan iedereen kan aanpassen. De contactpunten met de gocycle zijn hetzelfde als op een fiets met grote wielen. Echter heeft de Gocycle daarbij meer mogelijkheden om de e-bike te verstellen: om al uw fietswensen te vervullen is het zadel verstelbaar, net als de hoogte en wijdte van het stuur. U past de Gocycle zo aan voor superieur fietscomfort. Dit is niet alleen allemaal mogelijk, maar ook nog erg gemakkelijk. Groot of klein, de Gocycle is voor iedereen!


Gocycle en Orange Yachting

Bent u enthousiast geworden over de veelzijdige Gocycle en wilt u meer weten? Bij Orange Yachting kunt u terecht voor meer informatie. In de brochure leest u bijvoorbeeld alles over de specificaties van Gocycle, deze vindt u hier. Wilt u de gemakken van de Gocycle eens een keer zelf ervaren? Ook dit valt onder de mogelijkheden bij Orange Yachting. Neem contact met ons op en maak vandaag nog een geheel vrijblijvende afspraak voor een proefrit. Wij vertellen u dan graag meer.

 

Personaliseer uw Gocycle

Met de GocycleConnect app bent u altijd op de hoogte. De app laat bijvoorbeeld zien hoe vol de batterij van de e-bike is, hoeveel calorieën u verbrand heeft tijdens de rit en kunt u verschillende snelheden invoeren. De app communiceert eenvoudig met de fiets door middel van bluetooth.

Accessoires

De Gocycle komt met een scala aan mooie accessoires. Met het docking station berg je de fiets bijvoorbeeld stevig op en kan je hem makkelijk vervoeren. Daarnaast kan je de fiets door middel van bijpassende verlichting, fietsenstandaard, spatborden en speciaal Gocycle fietsslot compleet maken.

Ervaar de Gocycle!

Bent u ook net zo enthousiast over de Gocycle GS, G3 of GX e-bike, neem dan contact met ons op Bestellen kan eenvoudig via  email maar graag vertellen wij u er nog veel meer over en laten u de Gocycle ervaren met een proefrit.

Technical details

Gocycle
Snelheid 25km/u (max 40km/u)
Bereik Tot 64km, afhankelijk van pedal ingang
Batterij Lithium 10.75ah, 22V
Opladen 5.5 uur tot volledig geladen
Ca. gewicht 16.1kg
Opberg maat 600mm x 760mm x 300mm (met inklapbare pedalen)