EVO

Bekijk hier de hele video

EVO

De Evo 43 is niet zomaar een oogstrelende verschijning. Handling en prestaties zijn in ieder vaargebied onovertroffen. Daarnaast zijn zowel de styling als afwerking van een niveau waarop alleen een Italiaan zich kan begeven.

Op een romplengte van ruim 13 meter is veel mogelijk gemaakt zonder het concept van een snelvarende cruiser uit het oog te verliezen. Een dubbele configuratie Volvo Penta IPS drives van 435PK ieder, garandeert bloedstollende snelheden en zeewaardigheid onder alle omstandigheden.

De Evo 43 is goed voor een topsnelheid van 38 knopen en heeft op cruise-snelheid van 30 knopen een bereik van 300 nautische mijl.

De strakke, hoekige lijnen van het ontwerp smelten samen tot een uitgebalanceerde verschijning die op prestatie gericht lijkt te zijn. Een ander deel van Evo’s schoonheid ligt besloten in de details.

Onderdeks beschikt de Evo 43 over een smaakvol ingericht interieur met een uitnodigende rondzit, volwaardige badkamer en gerieflijk slaapvertrek. Bovendeks is waar Evo Yachts tot het uiterste gaat een ultieme lounge ervaring te bieden.

Het vrijboord van de Evo schuift aan weerszijden uit tot een formidabele 6 meter breed. Uit het vlakke met teak belegd vloeroppervlak, komen als volslagen verrassing een viertal retractable deckchairs tevoorschijn. Het zwemplatform ontvouwt zich tot een trap en tweede platform voor easy boarding. Een deel van de vaste zitplaatsen transformeert tot een culinair verantwoorde buitenkeuken. Alle systemen aan boord, van ankerlier tot hoogte-instelling van de salontafels, zijn met hydrauliek beweegbaar gemaakt en met een smartphone of tablet op afstand te bedienen. Tenzij de kapitein daar anders over denkt. Vanaf een fraai met teak afgewerkte stuurpositie ben je volledig in control over een magnifieke machine.

Bekijk hier de hele video