Boot verkopen

Wilt u uw schip verkopen?

De huidige markt vraagt om een proactieve verkoopstrategie. Orange Yachting anticipeert. Jarenlange ervaring en een breed netwerk zijn de middelen die wij inzetten voor de kortst mogelijke verkooptijd.

Samen de vraagprijs bepalen

Samen met u bepalen we de vraagprijs. U brengt de kennis van uw boot in, wij de kennis van de markt. Een verantwoorde vraagprijs is een essentieel onderdeel voor een geslaagde verkoop.

Het vinden van de koper

Of het gaat om uw sloep of motorjacht, ieder schip heeft een eigen doelgroep. Op zoek naar de koper die de beste prijs wil betalen, zoekt Orange Yachting in binnen- en buitenland.

Centraal in de Randstad

Vanuit een nationaal bereik hebben we gekozen voor centrale vestiging in de Randstad. Ons verkoopkantoor vindt u op de luxe Jachthaven Jonkman in Sassenheim. Een perfecte locatie om kopers te ontvangen.

Begeleiding van A tot Z

Een potentiële koper begeleiden wij persoonlijk. Van proefvaart tot prijsonderhandeling. Uiteraard bepaalt u zelf of de geboden prijs u bevalt. Bij overeenstemming zorgt Orange Yachting voor de verkoopovereenkomst.

Internationale relaties

Ook als uw schip aan de Méditerranée ligt, kunnen wij voor u aan de slag. Vanuit onze kantoor in Sassenheim en bij onze partners in Saint-tropez en Palma de Mallorca hebben wij de mogelijkheid dat uw schip internationaal wordt aangeboden.

Scheepskeuring voor de koper

Wenst de koper een expertise dan begeleiden we ook deze fase. De kosten zijn voor hem. Als alles succesvol verloopt, handelt Orange Yachting de verkoop af met de juiste (internationale) documenten.

Geen kosten binnen 6 maanden

Is uw schip niet binnen 6 maanden verkocht, dan bent u ons geen vergoeding verschuldigd. Extra kosten maakt Orange Yachting alleen met uw goedkeuring.

100% No cure – no pay

Bij Orange Yachting geen kleine lettertjes maar heldere afspraken en contracten. En wat meer is: 100% no cure – no pay. Geen zorgen dus. Zonder kosten adverteren wij uw schip op alle relevante websites.

Heel scherpe courtage

Orange Yachting berekent u slechts 8% courtage, gerekend over de verkoopprijs met een minimum van € 1.950,-  exclusief BTW.

Vanuit uw vaste ligplaats

Laat uw schip liggen op zijn vaste ligplaats, dan kunt u er zelf nog van genieten. We brengen het onder de aandacht bij alle collega jachtmakelaars in binnen- en buitenland en ons eigen klantenbestand.

Bevestiging: een vrijblijvend gesprek

Logisch: u wilt graag weten met wie u eventueel zaken gaat doen. En wellicht hebt u vragen die hier nog niet zijn beantwoord. Bel ons, mail ons. We staan 7 dagen per week klaar voor een gesprek en een voorstel op maat.

Neem contact op