Collectie

Makma Commandeur

Makma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma CommandeurMakma Commandeur

Vraagprijs: € 99.000 (BTW Betaald)

  • Afmetingen: 10.50 m x 3.25 m x 0.70 m
  • Motorisatie: 40pk Yanmar
  • Bouwjaar: 2006
  • Ligplaats: Sassenheim

Omschrijving

Te koop aangeboden bij Orange Yachting: Makma Commandeur uit 2006

Klassiek gelijnde Makma commandeur te koop aangeboden voorzien van alle benodigde gemakken om een heerlijke dag op het water te hebben. Denk bij deze gemakken aan een inbouw koelkast (isotherm), Boegschroef, wasbak, elektrische toilet ruime lounge mogelijkheden op het achter deck maar ook door het transformeerbare zit gedeelt in de boeg rondom de tafel. Deze gemakken maakt de sloep ideaal om met grote groepen aan boord over de Nederlandse plassen te varen of zelfs eventueel op te overnachten! De boot is uitgevoerd met een 40 pk Yanmar motor met circa 800 vaaruren, boeg schroef om het manouvreren in kleinere vaargebieden zoals havens te vereenvoudigen, warmwater boiler, watertank, vuilwatertank, pioneer geluidsysteem, toilet en een Isotherm koelkast. Wij kunnen gerust zeggen dat deze zeer goed uitgevoerde klassiek gelijnde sloep met massief teak en mahonie hout gezien mag worden in de jachthaven! Tevens is de gehele rand van het schip voorzien van 10 nieuwe nieuwe lak lagen (proffesioneel uitgevoerd September 2022). De polyester romp is recent volledige gepoetst en rondom voorzien van 12 cm kabelaring en een rvs bescherm strip op het voorsteven. In het voorschip is een rondzit en op het achterdek is een heerlijke loungebank bij de stuurstand. Massief mahonie potdeksel en acht Neerklapbare RVS kikkers. De spiegel is voorzien van massief mahonie.

Hebben wij uw interessen weten te wekken naar aanleiding van deze informatie? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging!

Met vriendelijke groet, 

Team | Orange Yachting

Algemeen

RompkleurWit
Dek en opbouw kleurWit
Diepgang70 cm
BesturingStuurwiel
Plek besturingBuiten
RoerEnkel

Accommodatie

Salon
Type interieurModern, licht
Kleur stofferingBeige
Kussens
Watertank & materiaal120 liter
WatersysteemDruksysteem
Radio/CD-speler Pioneer
Koelkast & voeding Isotherm

Motor en elektra

Aantal identieke motoren1
Start typeElektrisch
TypeBinnenboord
MerkYanmar
Bouwjaar2006
Urenteller
Draaiuren450
BrandstofDiesel
OverbrengingSchroefas
Brandstoftank aantal1
Totale inhoud brandstoftank(s)70 liter
BoegschroefHydraulisch Losse afstandsbediening Lewmar
Accu2 x
Acculader
Dynamo
Omvormer
Walstroomkabel
Voltage 12V

Uitrusting buitenom

Buiskap
Bimini
Buitenkussens
Zwemtrap
Teakdek
Stootwillen, lijnen
Kuiptafel

Veiligheid

Bilgepomp Handmatig

Meer informatie aanvragen