Collectie

PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)

PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)PARDO YACHTS 60 Endurance - (NEW)

Vraagprijs: € 0 (Exclusief BTW)

  • Afmetingen: 18.00 m x 5.10 m x 1.20 m
  • Motorisatie: 2x IPS 700, 2x IPS 800 (OPT)
  • Bouwjaar: 2023
  • Ligplaats: New build

Omschrijving

LONG-RANGE NAVIGATION

Zoals met elke Pardo staat design, style en leefruimte zowel binnen als buiten centraal op de boot. De continuïteit tussen interieur en exterieur is dan ook essentieel aan boord van de E60. 

De E60 is uitgevoerd met veel slaap accommodatie. Zoals de Master cabin die gepositioneerd is in het center van de boot met een indrukwekkend formaat, dankzij gebruik te maken van de gehele breedte van de boot. De VIP cabin, gepositioneerd in de boeg van de boot met voorziening van een privé badkamer, en beschikbaar in een tweepersoonsbed of twee keer een eenpersoonsbed afhankelijk van de behoefte van de klant. De derde cabin, die is voorzien van twee grote eenpersoonsbedden en een grote badkamer. Opvallend is ook de crew cabin, die toegankelijk is vanaf achter het zonendek achterop de boot, voorzien van twee bedden, een toilet en directe toegang tot het motorruim. 

Wat betreft het buitendeck, is er rekening gehouden met het bieden van maximale leefruimte aanboort. Dit wordt mogelijk gemaakt door onder anderen het terug kerende Walk-around concept. En de mogelijkheid tot openslaan van de buitengedeelte achterop de boot waarbij dit een groot terras achterop de boot creëert van 33 m2. Ook is de boot optioneel leverbaar met een fly bridge. En dat is dan ook een

De werf wil graag de klant tevredenstellen met de vraag van de huidige markt. Waardoor gekozen is voor standaard IPS 700 en optioneel IPS 800, te besturen met een joystick besturing. 

Zoals met elk Pardo Yachts project, bied de werf ook veel vrijheid en ruimte voor eigen input. Om op deze manier de boot naar eigen voorkeuren samen te stellen op het gebied van indeling, materialen, stoffen, en kleuren.  

Algemeen

WerfCantierre del Pardo
CEA
RompvormV-bodem
Dek en opbouw materiaalPolyester sandwich
Diepgang120 cm
BesturingJoystick
Plek besturingDubbel
TrimflapsVolvo Intercepter

Accommodatie

Salon
Eethoek
Machinekamer
Hutten4
SlaapplaatsenVast: 8
Type interieurModern, licht
Matrassen
Kussens
Watertank & materiaal1.000 liter

Motor en elektra

Aantal identieke motoren2
Start typeElektrisch
TypeBinnenboord
MerkVolvo Penta
ModelIPS 700, IPS 800(OPT)
Bouwjaar2020
BrandstofDiesel

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal1 x
Anker bevestigingKetting
AnkerlierElektrisch

Meer informatie aanvragen